Român găsit mort într-o locuință din Germania

0
sursa foto: libertatea.ro

Un român în vârstă de 36 de ani, care lucra la un abator de carne din Beckum, landul Renania de Nord-Westfalia din Germania, a fost găsit fără viață în noaptea de vineri spre sâmbătă, 6 februarie 2021, în locuința în care era cazat.

Anchetatorii presupun că bărbatul român a murit din cauza inhalării de monoxid de carbon emis de o butelie folosită pentru încălzire.

Serviciile de urgență, informează publicația germană Süddeutsche Zeitung, au fost solicitate să intervină în toiul nopții la un bloc de apartamente din Beckum în care sunt cazați mai mulți muncitori români care lucrează în industria cărnii. Persoanele care au sunat la 112 au raportat mirosul de monoxid de carbon și că o persoană este inconștientă. Personalul medical de pe ambulanță l-a găsit, însă, pe românul de 36 de ani fără viață și au încercat să-l resusciteze, dar fără succes, relatează jurnaldeimigrant.com.

Alte nouă persoane, printre care și doi copii de 5 luni și 18 luni, au ajuns la spital din cauza inhalării de monoxid de carbon. Potrivit anchetatorilor, tragedia a fost provocată de o butelie cu gaz propan care era folosită pentru încălzire.

La fața locului au intervenit circa 80 de pompieri pentru a evacua persoanele din clădire și a le pune în siguranță. Potrivit altor surse locale, 10 dintre persoanele care locuiau în acel bloc, despre care se presupune că lucrau, de asemenea, în industria cărnii, nu sunt înregistrate la serviciile de evidență a populației, ceea ce înseamnă că foarte probabil acestea lucrează la negru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy