Româncă băgată în spital de soțul bătăuș. Martor – copilul traumatizat

0

Un alt caz șocant de violență domestică zguduie Italia. O româncă a ajuns în spital cu multiple fracturi provocate de soțul violent. Cea mai rea parte este că fiica lor a fost martoră la toată scena.

Un român de 36 de ani și-a bătut partenera cu bestialitate după o ceartă, lovind-o cu pumnii în față, apoi a atacat-o a doua oară pentru a o împiedica să sune la poliție.

Cu toate acestea, femeia a reușit să se închidă în dormitor, împreună cu fiica ei cea mică, și să-și păstreze telefonul mobil pentru a apela poliția, deși bărbatul s-a chinuit să i-l smulgă din mâini. Potrivit anchetatorilor, bărbatul violent, cu antecedente, a atacat-o pe femeie după cină. El a început să îi aplice câteva lovituri de pumni peste față, femeia a reușit să scape din mâinile lui și să se închidă în dormitor, alături de fiica ei care a asistat la scenă. 

Femeia a fost transportată la secția de urgență a Spitalului Maggiore din Parma, iar medicii au raportat mai multe fracturi și un prognostic de cel puțin 30 de zile de recuperare. Românul în vârstă de 36 de ani a fost arestat și dus la închisoare, relatează parmatoday.it.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy