Românca noastră „cuțitar” – acuzată de crimă în străinătate

0
sursa foto: observatornews.ro

O româncă de 47 de ani a înjunghiat mortal o columbiană de 42 de ani în Italia. Femeia susține că a acționat în legitimă apărare după ce ar fi fost atacată în propria casă de trei persoane, printre care şi victima, însă instanța va decide asupra situației.

Atacul a avut loc la ultimul etaj al unui imobil din Viale Mario Rapisardi, în Catania, acolo unde poliţiştii au intervenit după ce au fost alertaţi.

Din cauza rănilor grave, columbiana a murit la Spitalul Garibaldi din Catania, iar românca a fost arestată pentru crimă.

Andrea Filippo Castronuovo, judecătorul de instrucție din Catania, a dispus efectuarea unei expertize medicale în cazul Georgetei Ghiulea C.

Drept urmare, astăzi, medicul Cataldo Raffino va trebui să stabilească dacă, într-adevăr, afirmațiile românca potrivit cărora a fost lovită cu pumnii, fiindu-i provocate răni la gât, sunt susținute de probe.

Potrivit publicației lasiciliaweb.it, Georgeta ar fi raportat aceste răni, înainte de a fi dusă la închisoarea Pagliarelli din Palermo, unde este reținută.

Avocatul româncei, Pietro Ivan Maravigna, ceruse judecătorului să dispună efectuarea unei expertize medicale asupra clientei sale, pentru a „constata existența unor astfel de leziuni raportate” şi pentru a „clarifica dacă au fost răni auto-provocate sau dacă a fost victima unui atac”.

Deşi procurorul ceruse respingerea cererii, judecătorul a considerat „pertinent” și „relevant” să se „constate circumstanțele infracțiunii și să verifice existența acesteia”, citează observatornews.ro.

Oamenii legii au făcut o reconstituire a incidentului, după ce l-au audiat pe fratele victimei, care locuiește în aceeaşi clădire.

Bărbatul a declarat că sora lui i-a făcut o vizită, pentru a petrece seara cu niștaqwe prieteni. La un moment dat, românca ar fi început să bată cu pumnii în perete, deranjată de prea mult zgomot. Atunci, el și sora lui au mers la ușa vecinei, pentru a clarifica problema. Drept răspuns, femeia de 47 de ani i-ar fi atacat pe cei doi.

În casa româncei, polițiștii au găsit ulterior, și confiscat, hainele pe care le-a purtat în timpul atacului, dar și cuțitul, care ar fi fost spălate și apoi așezate în chiuveta din bucătărie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy