Româncă ucisă pe o trecere de pietoni în Belgia

0
Sursa: sudinfo.be

Dariana Palcău, o tânără de numai 30 de ani din Satu Mare a fost ucisă pe o trecere de pietoni din Bruxelles. Șoferul, un tânăr de 19 ani care deținea un permis de conducere provizoriu, a aruncat-o aproape 10 metri, iar Dariana nu a mai avut nicio șansă.

Imediat după accident, belgianul Houssem-Eddine B. a fost reținut de polițiști și dus la audieri.

Potrivit sudinfo.be, șoferul acuzat că a accidentat-o mortal pe Dariana Palcău a recunoscut că a greșit: „Se înserase și ce s-a întâmplat este că unul dintre prietenii mei băuse foarte mult alcool. Eu eram treaz. Nu am băut, nu am fumat, nu făcusem nimic special. Una dintre prietenele mele a luat mașina, am văzut-o cum conducea. Era cu adevărat inacceptabil. Circula cu 100 de kilometri pe oră într-o zonă în care limita este de 50 de kilometri pe oră. M-am urcat la volan și cred că am făcut o greșeală”, a declarat Houssem-Eddine B, tânărul care a provocat accidentul mortal.

Cu toate acestea, tânărul șofer susține că este o victimă. Același lucru l-a declarat și tatăl său: „Fiul meu este o victimă, nu a făcut acest lucru intenționat!”.

Condoleanțe familiei!

Sursa: sudinfo.be

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More