Seară magică, terminată sub amenințarea cuțitului

0
foto cu caracter ilustrativ

O tânără de 25 de ani, originară din România, dar care locuiește în localitatea italiană Carpi din provincia Modena, a ajuns să aibă nevoie de șapte zile de îngrijiri medicale după ce a acceptat invitația la cină a unui localnic în vârstă de 35 de ani. Bărbatul a încercat să o violeze sub amenințarea cuțitului și a lovit-o când l-a refuzat, dar conaționala noastră a reușit să scape și să sune la 112.

Până a convins-o să-l însoțească la el acasă, individul s-a comportat în cel mai frumos mod posibil, dar odată intrați în locuință, s-a transformat într-un monstru. Inițial a amenințat-o cu un cuțit și a pretins de la ea un raport sexual, dar femeia nu s-a lăsat intimidată și a refuzat. Atunci bărbatul a decis să o lovească, iar românca s-a revoltat și a fugit din apartamentul lui, scrie publicația italiană Gazzetta di Modena.

Ajunsă în stradă, tânăra de 25 de ani a sunat imediat la 112 și în scurt timp a intervenit o patrulă a carabinierilor care au stat de vorbă cu ea și au preluat toate informațiile necesare pentru a identifica agresorul. Femeia a fost transportată apoi la spital unde medicii i-au dat șapte zile de îngrijiri medicale pentru a-și vindeca rănile suferite.

Între timp, militarii au pornit pe urmele bărbatului italian de 35 de ani pe care l-au arestat la câteva ore după ce conaționala noastră a denunțat abuzul. Acesta este acuzat de sechestru de persoană și tentativă de viol, relatează rotalianul.com.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy