Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a descins la fosta fabrică Hamerock

0

Se pare ca azi are loc o actiune de amploare a  in Miercurea Ciuc, intr-o locatie care a apartinut fostului om de afaceri Csibi Istvan, in locul unde a functionat fosta fabrica Hamerock. In acel loc au fost demolate fara autorizatie o serie de imobile, fara forme legale, iar acestea apartin unui cunoscut om de afaceri din Odorheiu Secuiesc, Petho Jozsef. La fata locului au fost vazuti azi mai multi politisti, dar si reprezentanti ai altor institutii ale statului după cum declară persoane care se aflau în zonă.

Se pare ca lucrarile au fost efectuate ilegal, fiind multe semne de terenuriintrebare cu privire la legalitatea detinerii terenului amintit.
Despre Petho Jozsef se spune ca ar fi fost mana dreapta a fostului senator Verestoy Attila si ca prin el au fost facute multe matrapazlacuri despre care am citit cu toții pe internet.

Mai multe detalii vă vom oferi când autoritățile din Harghita vor spune public ce s-a întâmplat acolo caci de fiecare dată când suspecții au nume importante de care lumea spune că fac parte din mafia harghiteană informațiile oficiale ajung foarte greu la presă. Dacă un amărât  fură o căruță de lemne aflăm cu toții, dar când e ceva cu adevarat important … noroc de oamenii care trec prin zonă și ne mai trimit câte o poză.

I.R.

Post-ul Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a descins la fosta fabrică Hamerock apare prima dată în Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More