Șoferi beți la volan, depistați în weekend de polițiști la Feliceni, Toplița și Mădăraș

0

Conducători auto aflați sub influența alcoolului depistați de polițiștii harghiteni, în urma unor acțiuni desfășurate la sfârșitul săptămânii.

În cele 3 zile de week-end, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita au fost organizate acțiuni de prevenire și combatere a încălcării normelor rutiere, pe raza întregului județ.

În cadrul acestor activități, polițiștii au identificat 3 conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice, la Feliceni, Toplița și Mădăraș.

Primul dintre aceștia, un localnic de 48 de ani, avea 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, al doilea, un bărbat de 31 de ani, din județul Bacău, avea 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar al treilea, un harghitean de 27 de ani, din comuna Ciucsângeorgiu, avea 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor 3 conducători auto li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, sens în care pe numele acestora au fost înregistrate dosare penale.

  • IPJ Harghita

Sursa: Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More