SONDAJ: 45% dintre români doresc introducerea uniformei obligatorii în școli în timp 26% se declară împotrivă

0

În urma unui sondaj realizat de CURS la comanda Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), românii au declarat în proporție de 45% că își doresc introducerea uniformei obligatorii în școli. Doar 26% dintre români se declară împotrivă.

Dezbateri și studii despre uniforma școlară au fost și vor mai fi. Fiind o situație care suscită un mare interes, părerile au fost mereu împărțite. Auzim adesea că uniforma școlară este o dovadă a responsabilității societății față de studiu care aduce cu sine o atmosferă profesională și care impune respect și disciplină, dar și sentimentul obligativității.

Într-o societate a luptei continue împotriva a tot felul de discriminări, am devenit conștienți de faptul că nu haina face școala, dar poate  contribui prin tot ceea ce reprezintă, la promovarea disciplinei școlare și la consolidarea mediul de învățare.

Prin acest tip de sondaje, CNMR  își propune să măsoare opinia ROMÂNILOR cu privire  la diverse decizii sau măsuri pe care România trebuie să le ia în creionarea de politici publice  și  care să corespundă nevoilor reale ale cetățenilor.” a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

Post-ul SONDAJ: 45% dintre români doresc introducerea uniformei obligatorii în școli în timp 26% se declară împotrivă apare prima dată în Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More