Student român găsit fără suflare în cămin

0
Sursa foto: vremeanoua

Tragedie de neînchipuit pentru o familie din Huși. Unicul fiu, student la o Universitate din Horsens, Danemarca, a fost descoperit fără viață de colegii cu care locuia într-un cămin studențesc.

Băiatul a plecat în Danemarca, la studii, după ce a absolvit cursurile Școlii Gimnaziale „Anastasie Panu”, iar mai apoi Colegiul Național „Cuza Vodă” din orașul natal. În prezent își continua studiile la o facultate cu profil IT din regiunea Horsens în căminul „Kamtjatka”, unde a fost găsit fără viață după o perioadă în care nu a putit fi contactat telefonic. Cauza decesului se pare că ar fi o afecțiune cardiacă.

Pentru aducerea în țară a trupului neînsuflețit s-au mobilizat mai multe persoane, printre care mulți români stabiliți în Danemarca, iar solidaritatea a fost una remarcabilă. În doar 5 ore s-au strâns banii necesari pentru toate operațiunile necesare ca tânărului decedat să se întoarcă acasă pentru a fi înmormântat creștinește, citează jurnaldeemigrant.ro.

„Un copil ca un înger. Nu bea, nu fuma, învăța bine, se purta frumos cu toată lumea. Era cea mai mare bucurie a părinților! E nedrept. Dumnezeu să îl aibă mereu în pază”, este unul dintre zecile de mesaje de condoleanțe transmise familiei.

Condoleanțe familiei!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy