TÂRGU-NEAMȚ: Noii membri din Echipa HARPA (partea I)

0

Pe lângă târgu-nemțeni care îndeplinesc și în prezent funcția de consilieri locali, PSD Târgu-Neamț- organizația condusă de primarul Daniel Harpa, s-a ținut de cuvânt și a pus pe lista pentru Consiliul Local și oameni noi, mulți dintre aceștia nemaifiind implicați politic până acum.

Acești noi membri din echipa Harpa sunt persoane cunoscute în comunitate, deși unii dintre ei nu au mai avut de-a face până acum cu politica sau cu administrația publică locală. Printre ei se numără dr. Gabriela Surpățanu, Cristi Hrinca, Diana Pricop și Vlad Bârsan. Am încercat să aflăm ce i-a determinat să facă acest pas acum, la alegerile locale din 27 septembrie, și ce proiect personal are fiecare în parte.

Pe dr. Gabriela Surpățanu o cunoaște orice părinte din zonă. Este medic primar pediatru de o viață și director medical la Spitalul Orășenesc Sf. Dimitrie.

dr. Gabriela Surpățanu, candidat PSD-PPU la Consiliul Local al orașului Târgu-Neamț

R: De ce ați ales să vă alăturați echipei Harpa?

dr. Gabriela Surpățanu: În timpul mandatelor, domnul primar a acordat sprijin în activitatea desfășurată la nivelul spitalului și am încredere că ne va sprijini și în continuare, mai ales că urmează procesul de acreditare – Ciclul 2, care impune alocarea de resurse financiare considerabile.

R: Aveți vreun proiect personal pe care doriti să îl implementați o dată intrată în Consiliul Local?

dr. Gabriela Surpățanu: Atragerea de fonduri pentru constuirea unui Bloc materno-infantil, clădire nouă cu circuite și dotări moderne.

R: Doriți să transmiteți prin intermediul ZiarTarguNeamt.RO un mesaj către locuitorii orașului Târgu-Neamț?

dr. Gabriela Surpățanu: Să aibă încredere în echipa medicală a Spitalului Orășenesc “Sf. Dimitrie” și să acorde încredere și echipei de conducere a orașului Târgu-Neamț.


Cristi Hrinca are 43 de ani, este inginer de profesie și în prezent administrează propria firmă. Nu cred că există vreun tânăr din Târgu-Neamț care să nu fi auzit de IGO.

Cristi Hrinca, candidat PSD-PPU la Consiliul Local al orașului Târgu-Neamț

Reporter: De ce ați ales să vă alăturați echipei Harpa?

Cristi Hrinca: Cred că Daniel Harpa e o persoană care merită susținută. Pentru el, urmează al treilea mandat, dar pentru mine este prima dată când mă implic în acest domeniu. Asta înseamnă că am avut timp să îmi dau seama ce poate și ce intenții are.

R: Aveți vreun proiect personal pe care doriți să îl implementați o dată intrat în Consiliul Local?

Cristi Hrinca: Da. Să facem iluminatul public din Târgu-Neamț pe senzori de noapte-zi, ca să se aprindă când este necesar și să se stingă când nu mai este necesar. Nu pe intervale orare, că se poate întâmpla să fie întuneric și lumina neaprinsă, sau invers. Nu este greu, e un proiect simplu și nu greu de pus în practică.

R: Doriți să transmiteți prin intermediul ZiarTarguNeamt.RO un mesaj către locuitorii orașului Târgu-Neamț?

Cristi Hrinca: Să voteze cu sufletul, cu capul și cu cel care, timp de două mandate, s-a văzut că a făcut ceva. Are numeroase proiecte benefice pentru oraș și sperăm să le poată finaliza pe toate, cu succes.


Diana Pricop are 25 de ani și este absolventă a Univesității „Ștefan cel Mare din Suceava. A vrut să lucreze în învățământ, iar în prezent este educatoare. Mi-am dorit să rămân veșnic copil și să îi ajut pe micuții preșcolari, „punând o cărămidă” la temelia formării lor, spune tânăra candidată la Consiliul Local al orașului.

Diana Pricop, candidat PSD-PPU la Consiliul Local al orașului Târgu-Neamț

Mulți dintre noi o știm de pe vremea când făcea parte din Ansamblul Folcloric Ozana. De altfel, dansul a rămas o parte din viața ei, iar acum coordonează trupa Piticii lui Dia.

Reporter: De ce ați ales să vă alăturați echipei Harpa?

Diana Pricop: Încă din 2012 am intrat în această echipă, fiind statornică în alegeri. Aici am descoperit că orice idee este ascultată, orice proiect poate fi realizat, și că domnul primar este și va fi pentru tineri, susținându-i, ajutându-i și încurajându-i. Sunt unul dintre tinerii care s-au întors acasă pentru că orașul acesta are nevoie de noi! Avem toată susținerea din partea domnului Harpa, totul depinde de noi și de cât de implicați suntem. Cred în această echipă și cu siguranță își merită sloganul #mergemînainte !

R: Aveți vreun proiect personal pe care doriți să îl implementați o dată intrată în Consiliul Local?

Diana Pricop: Primul proiect pe care aș dori să îl implementez odată cu intrarea mea în Consiliul Local este „Joia TINERETULUI„. Acesta se va desfășura în Parcul Central pe ateliere: canto, dans, creație, fotografie, teatru, pictură, chitară și alte instrumente, etc. Totul vine din dorința mea, ca tinerii să își valorizeze hobby-urile pe care deja le au sau să și le descopere. Un alt proiect „Mișcare pentru toți”, desfășurat pe Stadion, va avea ca scop promovarea sportului și dezvoltarea motrică a copiilor și a tinerilor din oraș. Bineînțeles se pot alătura persoane de toate vârstele.

Idei sunt foarte multe și știu că dl Primar va sprijini și susține fiecare proiect venit din partea noastră pentru tineri și pentru dezvoltarea locală.

R: Doriți să transmiteți prin intermediul ZiarTarguNeamt.RO un mesaj către locuitorii orașului Târgu-Neamț?

Diana Pricop: Dragi locuitori ai orașului Târgu-Neamț, nimic nu este întâmplător în viața noastră. Totul vine atunci când trebuie și cum trebuie. Nici locul meu nu este întâmplător în această echipă. Dumnezeu așează pe fiecare, ca să creeze lucruri frumoase alături de oameni frumoși. Această echipă nu s-a bazat pe promisiuni, ci pe fapte concrete, schimbându-se foarte multe lucruri în orășelul nostru. #mergemÎnainte – sloganul care cântărește mult pentru cetățenii orașului! Votați cu inima.


Vlad Bârsan are 32 de ani și este născut și crescut în Târgu-Neamț. Trebuie să specificăm că este căsătorit și un tată mândru de cei doi copii ai săi. A absolvit Facultatea de Drept, iar în prezent este Instructor Auto.

Vlad Bârsan, candidat PSD-PPU la Consiliul Local al orașului Târgu-Neamț

Reporter: De ce ați ales să vă alăturați echipei Harpa?

Vlad Bârsan: Aș putea să spun că sunt alături de domnul Harpa încă de la începuturi… Dar abia acum consider că am ajuns la maturitatea necesară trecerii la un nivel mai ridicat în politică… Am avut și am încredere în acest OM, îl susțin și consider că alături de el și echipă pot face multe lucruri benefice pentru acest oraș și târgoveții noștri.

R: Aveți vreun proiect personal pe care doriți să îl implementați o dată intrată în Consiliul Local?

Vlad Bârsan: Desigur… Proiectul pe care vreau să îl implementez este legat de copilăria mea… Incă de la 6 ani, am început să fac Karting la Clubul Copiilor obținând rezultate la nivel național. Momentan, la Târgu-Neamț, această școală de pilotaj nu mai există, motiv pentru care îmi doresc din tot sufletul să construim o pistă de karting. Acest proiect este benefic pentru copii orașului nostru, oferindu-le șansa de a face și altceva în afară de gadget-uri. Am discutat cu domnul primar Harpa și împreună cu echipa vom găsi soluții pentru acest proiect.

R: Doriți să transmiteți prin intermediul ZiarTarguNeamt.RO un mesaj către locuitorii orașului Târgu-Neamț?

Vlad Bârsan: Îi rugăm să ne susțină și îi asigurăm că vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru ei și pentru ca orașul nostru să se dezvolte!

  • Comandat de PSD NEAMȚ, executat de Ghici Computers SRL, cod MF 21200019

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More