Țeapa cu metrul de autostradă

0 12

Povestea că cineva a construit un metru de autostradă este o minciună.

Protestul cu vrem autostradă a fost unul bun. Am fost de acord cu el și am participat și noi, suspendându-ne activitatea, l-am promovat și ne-am abținut de la comentarii pentru a nu se interpreta ce spunem noi în maniera #hater.

Acum că protestul a trecut să spunem totuși oamenilor ce nu le spun alții.

Nimeni nu a construit niciun metru de autostradă pentru că un metru de autostradă nu costă cât zice cel care a pornit protestul. Ce a construit el este o alee de beton cu o mână de asfalt pe deasupra, pentru spectacol și imagine. Ceva care costă maximum 2-3% din cât ar costa un metru real de infrastructură de autostradă.

Pentru cei care nu știu, un drum normal are o grosime de aproximativ un metru iar o autostrada de 2-3 metri, nu de câțiva centimetri cum a făcut românul nostru bucata de autostradă.

Ca semnal, protestul sau a fost unul OK și binevenit, ca promovare băiatul a fost inteligent și va câștiga mai mult decât a investit în trotuarul pe care l-a denumit autostradă, dar, să fim serioși, nu era vorba de un metru de autostradă, ci de un metru de trotuar.

Cei care ați crezut că a construit cineva pe bune din banii lui un metru de autostradă adevărată, reveniți cu picioarele pe pământ. Era vorba de un metru simbolic de autostradă, nu un metru de autostradă reală.

Iosub Robert

P.S.: Tot respectul pentru cei care ați știut că nu așa arată un metru de autostradă, dar v-ați alăturat protestului din convingere, știind adevărul, la fel cum am făcut și noi. Celor care ați crezut că acela e un metru de autostradă adevărată și costă cât a zis băiatul cu protestul, trezirea, ați luat țeapă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More