Teroare în parcarea unui centru comercial – Un român implicat într-o crimă amenința oamenii cu maceta

0
FOTO: primamonza.it

Un român în vârstă de 39 ani (rezident în Concorezzo) cu o alcoolemie peste orice limită a bunului simț a încercat să jefuiască două femei (mama și fiică) sub amenințarea unei macete, în parcarea unui centru comercial din via Della Guerrina. Bărbatul a spart geamul mașinii într-o încercare eșuată de a le lua banii însă strigătele femeilor l-au pus pe fugă.

Cel mai probabil enervat din cauza faptului că nu și-a putut duce planul la bun sfârșit, conaționalul nostru a continuat pe aceeași notă amenințând alte două persoane în aceași parcare (doi frați în vârstă de 20 și respectiv 24 de ani), reușind de această dată să fugă cu telefoanele lor mobile.

A revenit la mașina cu care se deplasa cu scopul de a părăsi locul faptei dar la scurt timp a fost oprit de carabinierii Secției Radiomobile a companiei Monza. La vederea forțelor de ordine a încercat să opună rezistență, lovind polițiștii.

Românul a fost supus testării alcoolscopice care a arătat o valoare de 3,0 g / l. Prin urmare, agresorul a fost transportat la spitalul  San Gerardo, apoi externat. În acest moment se află în închisoarea din Monza și va trebui să răspundă pentru infracțiunile de jaf, opunerea rezistenței față de un funcționar public, deținerea unei arme albe și conducere în stare de ebrietate.

De altfel, acesta nu este la prima abatere având antecedente pentru conducerea sub influența alcoolului, având permisul reținut, infracțiuni împotriva proprietății și implicarea într-o crimă în provincia Bergamo.   

Mai multe detalii în presa internațională, AICI – CLICK.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy