Tragedie în Bacău! O bombă din al Doilea Război Mondial a explodat. Un tânăr a murit, iar alţi doi muncitori au răni grave

0 19

Un tânăr a murit și alte două persoane au fost rănite grav în urma unei explozii a avut loc, luni, la o exploatare forestieră din Ciobănuş, județul Bacău.

Ionuț Agrivaloaie, un tânăr de 27 de ani a murit în urma exploziei unui obuz din al Doilea Război Mondial la o exploatare forestieră din Bacău. Alți doi muncitori, Costel Ostir și Daniel Marius Sarmache, au suferit răni grave. Primul are ambele mâini amputate, în timp ce al doilea a suferit o plagă la nivelul arterei femurale, potrivit observator.tv.

”Un element de muniţie a explodat, iar în urma deflagraţiei un bărbat de 27 de ani  a murit. Alţi doi sunt grav răniţi. Prima victimă are amputaţie de mână stângă şi multiple plăgi provocate de schije, iar cea de-a doua are plagă la nivelul arterei femurale şi la nivelul organelor genitale”, a declarat Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

Potrivit primelor informații, o bombă din al Doilea Război Mondial a explodat în localitatea Asau, la o exploatare forestieră, după ce un muncitor ar fi lovit cu un ciocan proiectilul.

La fata locului s-au deplasat forțe ale Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More