Tragedie în Italia – Româncă moartă în accident rutier (FOTO)

0
sursa foto: blogsicilia.it

Tragedia s-a petrecut seara trecută, în jurul orei locale 21.00. Andreea Elena R. locuia în Altavilla Milicia. Potrivit primelor informații, fata călătorea la bordul unui autoturism Fiat 500X, condus de un alt tânăr care, din cauze încă necunoscute, a pierdut controlul volanului și mașina a lovit de mai multe ori gardul metalic de protecție, relatează stiridiaspora.ro.

Andreea a fost aruncată în exteriorul automobilului și a căzut pe asfalt. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei fete. Andreea a murit la scurt timp după impact, din cauza rănilor grave suferite. Șoferul mașinii, cu inițialele M.G., în vârstă de 21 de ani, a scăpat doar cu câteva vânătăi. 

La locul accidentului s-au prezentat și agenții Poliției Rutiere. Mașina a fost confiscată pentru a fi efectuate investigații suplimentare care ar putea clarifica cauzele accidentului, informează Blog Sicilia.

sursa foto: blogsicilia.it

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy