Tragedie la Lunca de Sus. O femeie a fost ucisă de niște bușteni căzuți dintr-un camion

0

Foto: IPJ Harghita

Buștenii dintr-o remorcă s-au răsturnat peste un autoturism și au ucis o femeie, în timp ce șoferul, un tânăr de 20 de ani și un copil de 4 ani au fost răniți. Tragedia a avut loc în această seară, pe D.N. 12/A, pe raza localității Lunca de Sus, informează IPJ Harghita.

Gheorghe Filip, purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita explică în ce condiții s-a petrecut  accidentul de pe DN 12:

Autoturismul a oprit în fața unui magazin, în afara părții carosabile, pe direcția de mers Miercurea-Ciuc – Comănești, iar la momentul în care victima, o femeie de 38 de ani, din comuna Lunca de Jos, s-a dat jos din mașină, din partea dreaptă, încărcătura (bușteni) camionului care venea din sens opus s-a desprins și a accidentat-o mortal. Au fost transportați la spital conducătorul auto, un bărbat de 20 de ani și un minor de 4 ani, care se aflau în autoturism.

Se fac cercetări pentru a se stabili cauza, care poate fi de natură tehnică potrivit polițiștilor, având în vedere că puntea din spate este ruptă sau neasigurarea corespunzătoare a încărcăturii. Se cubează inclusiv materialul lemnos, cu organele silvice.

Traficul se desfășoară alternativ.

Sursa: Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More