Turist bătut la baza pârtiei din Toplița de membrii personalului de serviciu

0

Foto cu caracter ilustrativ

Polițiștii harghiteni desfășoară cercetări spre a stabili cauzele și împrejurările unui caz petrecut pe o pârtie din zona Toplița, care pare să întrunească elementele constitutive ale infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 24.01.2020, la ora 14:11, Poliţia Municipiului Topliţa a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la o agresiune fizică petrecută la baza unei pârtii din localitate.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă, formată din poliţist și jandarm, care au constatat că un turist de 21 de ani, din județul Mureș, aflat la schi pe pârtia respectivă, în urma unor neînțelegeri privind urcarea cu teleschiul, ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele de către unul dintre membrii personalului de serviciu.

În urma acestui eveniment, se pare că angajatul respectiv a luat legătura cu alți colegi, care s-au prezentat la baza pârtiei cu un vehicul de tip ATV șenilat, pentru a lămuri situația, iar la plecarea de la locul incidentului, ATV-ul, la bordul căruia se aflau două persoane, ar fi trecut cu șenila stânga față peste picioarele tânărului de 21 de ani, din municipiul Târgu Mureș.

La sosirea polițiștilor victima a afirmat că nu are nevoie de îngrijiri medicale și a refuzat să fie transportat ori să se prezinte spital, însă a acuzat că i-a fost ciobit un dinte, în urma loviturilor pe care le-ar fi primit de la doi bărbați din zonă, în vârstă de 43 și 50 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în care polițiștii desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

  • IPJ Harghita

Sursa: Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More