Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Un bărbat din Harghita a murit astăzi într-o explozie

În jurul orei 10:15, a avut loc o explozie în localitatea Cecheşti, județul Harghita, la sonda 25 Chedea, ce aparţine de SC.ROMGAZ. Din păcate, un angajat al societății, care a fost lovit la cap în timpul exploziei a murit.

Am fost anunțați prin 112, la 10:15 că în localitatea Cechești lângă Cristurul Secuiesc a avut loc o explozie neurmată de incendiu, la o sondă de extracție a gazelor naturale. Explozia s-a soldat cu victimă. Un bărbat în vârstă de 49 de ani, angajat al societății care deține sonda, a suferit o lovitură gravă la cap și în ciuda tuturor eforturilor depuse de medicii de pe SAJ  nu a putut fi menținută în viață – a declarat Simona Croitor, reprezentant ISU Harghita.

La fața locului s-a prezentat un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Odorheiu Secuiesc, grupa operativă de la Miercurea Ciuc. Cauza exploziei este în curs de cercetare.

 

Post-ul Un angajat al sondei din localitatea Cecheşti a murit astăzi într-o explozie apare prima dată în Ziar Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *