Un cuplu de români – spaima bătrânilor cu ceasuri de lux

0
foto cu caracter ilustrativ

Un cuplu de români a fost arestat de Garda Civilă, fiind acuzați de un val de furturi de ceasuri de lux de la persoanele în vârstă din Mallorca.

Cuplul de români se apropia de pensionari pe motiv că le vinde servicii sexuale. Pensionarii, surprinși de atitudine respingeau românii, însă femeia începea să-i atingă și le fura ceasul.

Punctul slab al cuplului erau ceasurile Rolex. Unul dintre ceasurile pe care au reușit să le fure este evaluat la 17.000 de euro. Cuplul a acționat în Palma, Calvià și Pobla. În ultimul oraș, au agresat o femeie de 90 de ani, pretinzând că sunt surzi și colectează semnături pentru o asociație.

Cu câteva zile în urmă, un bărbat de 79 de ani din s’Horta a fost abordat de români, care au sustras un ceas Patek Philippe evaluat la 32.000 de euro. 

Garda civilă a recuperat pentru moment două Rolexuri de mare valoare, iar ancheta rămâne deschisă, informează ultimahora.es.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy