Un mafiot italian, autorul incendiului în care erau să ardă de vii 6 români

0 15

Antonino Labate, 67 de ani, boss ‘Ndrangheta din cartierul Gebbione al capitalei Calabriei, s-a făcut foc și pară când niște români au lăsat mai mulți saci de gunoi în fața casei sale. Pentru aceasta urmau să plătească cu viața.

Le-a dat foc la casă, punând în pericol viețile a șase români, între care doi copii. Poliția din Reggio Calabria l-a arestat pe Antonino Labate pentru că a încercat să ucidă șase români, în 27 februarie.

Labate a fost autorul material al incendierii, el a dat foc casei în care se adăpostea o femeie de 46 de ani cu doi copii și alți trei români.  A turnat benzină pe holul casei și a dat foc. Probele decisive au fost imaginile de pe camerele de luat vederi din apropierea locului faptei.

Ocupanții casei sărbătoreau o zi de naștere, afirmă poliția, când dintr-o dată au văzut flăcările care au cuprins casa. Au avut timp să se salveze, sărind pe o fereastră din spate, care dădea o curte înconjurată de ziduri înalte. Adulții au reușit ușor să iasă, dar copiii au fost salvați de pompieri, notează gazetaromaneasca.com.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More