Un român din Anglia hărțuiește o adolescentă de 16 ani aflată la urgențe: „sex, sex”

0 323
Sursă foto: Wiltshire Police

Un român de 39 de ani (pe numele de Lucaci Ioan-Ciprian) aflat sub influența băuturilor alcoolice a ajuns la Spitalul din Swindon în urma unei căzături. În camera de așteptare a departamentului de Urgențe a agresat o tânără de 16 ani care-și aștepta rândul pentru a fi văzută de medic. A luat loc pe scaunul de lângă aceasta, și a început să o atingă pe picioare, șoptindu-i „sex, sex”.

Tânăra a povestit anchetatorilor faptul că a suferit un atac de panică în acel moment însă cum nu a dorit să facă scandal, i-a îndepărtat mâna foarte ferm spunându-i să se oprească. În declarația pe care tânăra a dat-o anchetatorilor, a spus următoarele: „Am fost extrem de speriată, nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva!”.

Avocatul românului a declarat: „A mărturisit în declarația dată că nu își mai amintește ceea ce s-a întâmplat la spital însă a recunoscut poliției că nu are niciun dubiu legat de acuzația tinerei precum și a celuilalt martor. Și-a asumat întreaga responsabilitate și a declarat poliției că ar dori să-și ceară iertare pentru comportamentul său”.

Românul este cercetat în stare de libertate iar la data de 1 mai va fi nevoit să apară în fața instanței de judecată pentru acuzațiile aduse.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More