Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Un șofer român a încercat să îi mituiască pe carabinieri cu 50 de euro. Vezi ce a pățit

Publicația italiană ragusah24.it anunță că un român de 41 de ani a fost arestat de carabinieri pentru încercarea de a-i mitui. În timpul unui control de rutină în zona Ispica, provincia Ragusa, carabinierii au oprit un autovehicul cu trei bărbați români la bord și au descoperit că mașina nu avea asigurare.

Pregătindu-se să-l sancționeze pentru această infracțiune, carabinierii s-au văzut abordați de șofer care s-a adresat unuia dintre ei și i-a oferit 50 de euro pentru a trece cu vederea peste această neregulă.

Carabinierii l-au reținut în arest pentru instigare la corupție și i-au confiscat bancnota cu care a încercat să-i mituiască. Bărbatul român așteaptă acum, în arest, decizia judecătorului cu privire la infracțiunile comise.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *