Unul dintre cei doi secui condamnaţi pentru terorism a fost transferat într-un regim semideschis

0 34

Beke István va fi mutat, azi (marți), la Penitenciarul din Codlea din județul judeţul Braşov, a precizat pentru MTI soţia acestuia, Beke Csilla.

Sursa foto: ittHON.ma

La sfârşitul lunii ianuarie, în închisoarea de la Miercurea Ciuc s-a decis ca István Beke să fie transferat într-un regim semideschis, pentru bună purtare, însă acest tip de pedeapsă nu este disponibilă la Miercurea-Ciuc, astfel că Beke István va fi mutat, potrivit solicitării sale, la cel mai apropiat penitenciar de domiciliul său.
Totodată, pe 26 februarie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României va decide dacă va accepta sau nu calea extraordinară de atac a celor doi.
Ei au fost condamnați sub acuzația de terrorism deoarece ar fi plănuit detonarea unei bombe artizanale la parada militară de la Târgu Secuiesc, la 1 decembrie 2015, de Ziua Naţională a României.

Sursa: RADOR

Post-ul Unul dintre cei doi secui condamnaţi pentru terorism a fost transferat într-un regim semideschis apare prima dată în Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More