Valahia Security Services se pregătește de faliment? Dar până acolo e curios cum funcționează…

0 73

Valahia Security Services este o firmă administrată de Apetroae Constantin și Stefan Danalache, doi oameni cu grade multe, în rezervă, unul fost general pe la un serviciu secret al armatei și unul fost colonel ceva pe la SPP. Firma asigură paza la obiective din Neamț gen RIFIL sau AGRANA.

Sursele noastre ne spun lucruri incredibile care ar trebui verificate de instituțiile statului cu atribuții în domeniu începând cu ITM și terminând cu Poliție. Cică oamenii ar avea o singură mașină la nivelul orașului cu un singur om. Oameni care asigura securitatea fabricii Agrana fac naveta din Piatra și cică nu li s-au plătit niciodată în doi ani orele suplimentare etc. Au mai ajuns la noi informații conform cărora ar avea licența pe tehnic dar nu are director tehnic angajat și multe alte minunății pe care noi nu le înțelegem și nici nu le putem verifica de aceea atragem atenția celor care pot verifica chiar și oameni cu stele pe umeri deși asta e cam greu în România și eventual poate instituțiile care vor verifica vor emite și un comunicat de presă ca să afle lumea despre ce e vorba că cine știe poate totul este în regulă și totul e doar la nivel de zvon. Oricum fiind vorba de informații care circula public e clar ca există un interes public asupra poveștii și o instituție care o poate lămuri ar trebui să se pronunțe.

Problemele firmei au ajuns în atenția noastră acum când firma SC MILITED SRL a cerut falimentul firmei SC VALAHIA SECURITY SERVICES SRL pentru o sumă cu foarte multe zerouri. Din informațiile pe care le deținem se pare că doar la o singura firmă, către care nu a plătit serviciile vreo 10 luni, de zile au adunat aproape un milion de euro datorii.
Ce se va întâmpla cu angajații dacă se declară falimentul și ce se va întâmpla cu datoriile la terți e o poveste complicată mai ales când vine vorba de firme de pază din România deoarece aici intervin foarte multe necunoscute și foarte mulți oameni cu grade și conexiuni de care nu are curajul oricine să se atingă.

I.R.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More