VIDEO: Jaf în Neamț! „Au început să mă bată… bine că nu mi-au scos dinții… nu mă omorâți, vă rog frumos…”

0 20

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în satul Stejaru (Pângărați), a avut loc un jaf. Victimele, doi bătrâni de 80 de ani. Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 1:30, pe 26-01-2019, când doi indivizi au forțat poarta încuiată și au pătruns în casă peste bătrâni. Bătrânii au fost bătuți până ce le-au dat hoților banii pe care îi aveau în casă.

Pentru suma de 630 de lei, incidentul se putea termina fatal pentru cei doi pensionari. La fața locului au fost prezenți polițiștii de la postul de poliție Pângărați, după care au venit și cei de la Serviciul Criminalistic. În momentul când noi am plecat de la locație, o echipă de poliție a revenit pentru continuarea cercetărilor.

„Azi-noapte, în jurul orei 01.30, poliția au fost sesizată despre faptul că în satul Stejaru din Pângărați, ar fi avut loc o infracțiune de tâlhărie. Colegii mei, din cadrul Postului de Poliție Pângărați au intervenit imediat, iar din primele cercetări efectuate au stabilit faptul ca persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în locuința a două persoane în vârstă, de unde au sustras suma de 600 de lei, după care au fugit de la fața locului. Cele două persoane nu au suferit leziuni, în acest moment fiind în afara oricărui pericol. Colegii mei continuă cercetările în vederea identificării autorilor și tragerii la răspundere a acestora, în cauză fiind deschis un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.” a declarat Robert Costan, IPJ Neamț.

Povestea femeii care a văzut moartea cu ochii …

ATENȚIE, primarilor de comune! Hoții aleg să jefuiască în special bătrâni din comunele unde nu există supraveghere video pe străzi ca sa nu poată fi depistați sau identificați.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More