[VIDEO] Șocant! Român ținut în sclavie,obligat să doarmă în dulap și umilit de către alți doi români, în Anglia

0

Un cuplu de români din Bristol, Ion Boboc în vârstă de 26 de ani și Cristiana Tudor Dobre de 24 de ani au ținut în regim de scalvie un alt român care lucra la un abator și pe care l-au umilit sistematic.

Românul era deposedat constant de salariul pe care îl câștiga la locul de muncă, lăsându-i-se bani doar pentru biletul de autobuz și o liră pe zi pentru a-și cumpăra biscuiți.

Era obligat să doarmă într-un dulap improvizat sub scări, pus să bea apă de la o țeavă din curtea casei, privat de hârtie igienică și constrâns să își facă nevoile în pădurea din spatele proprietății.

Ca și cum nivelul de umilință nu ar fi fost deja la cote maxime, cuplul sadic îl obliga să mănânce alimente extrem de condimentate, ba chiar aruncau cu oua și făină în el, spre propriul lor amuzament de-a dreptul bolnav.

Autoritățile au fost sesizate de către un vecin care l-a văzut pe român spălându-se într-un bazin improvizat din pietre, în curte.

Boboc și Tudor-Dobre au fost condamnați la 8 ani de închisoare în total, cu Boboc la 4 ani şi 2 luni, iar Tudor-Dobre la 3 ani şi 7 luni.

„Aș dori să felicit victima pentru incredibilă putere și vitejie pe care a demonstrat-o în a da dovezi și a susține urmărirea penală, în ciuda tratamentului degradant pe care l-a suferit din partea inculpaților”, a declarat detectivul Ben Samples, de la Serviciul de Urmărire a Corupției.

Sursa: dailymail.co.uk

Sursa foto: SWNS.COM

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More