Viktor Orban l-a primit pe Chuck Norris în Ungaria: Sunt un luptător de stradă. Liberalii mă urăsc

0

Viktor Orban, premierul Ungariei, l-a primit în vizită pe Chuck Norris, pe care l-a plimbat cu mașina și i-a arătat cum se antrenează trupele speciale maghiare. Întâlnirea a fost filmată și postată pe pagina sa de Facebook.

Orban i-a spus lui Chuck Norris ca liberalii îl urăsc mai tare decat pe Donald Trump și ca 90% dintre comentariile la adresa lui sunt negative, arată Euronews.

Premierul Ungariei l-a plimbat pe american cu mașina și i-a spus ca el nu face parte din elitele țării, că a plecat de jos, dintr-un sat, și că se poate considera un luptător de stradă.

Orban l-a dus pe Chuck Norris, celebru pentru filmele sale de acțiune, să vadă cum se antrenează trupele antitero și s-au pozat împreună cu luptătorii maghiari.

Norris se afla în Ungaria la invitația unei fundații caritabile, pentru a ține niște prelegeri, iar premierul Viktor Orban nu a ratat ocazia de a se întâlni cu el și a realiza o filmare care a strâns peste 14.000 de aprecieri în doar câteva ore, pe Facebook, fiind intitulată foarte scurt: „Kopok // Rangers” (în maghiara se traduce copoi, câine de vanatoare – n.red.).

Sursa: ziare.com

Post-ul Viktor Orban l-a primit pe Chuck Norris în Ungaria: Sunt un luptător de stradă. Liberalii mă urăsc apare prima dată în Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More