Violență extremă în familie – o fetiță de aproape 2 ani în stare gravă

0
Foto cu caracter ilustrativ

Un echipaj de prim ajutor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui a intervenit luni seara în localitatea Fălciu, pentru a prelua o fetiță rănită grav la nivelul capului. Mama și ceilalți doi frați ai copilei, un băiat de 8 ani și o fată de 13 ani, au fost și ei preluați de o ambulanță și transportați la spitalul din Huși. 

„Copilul  a suferit o plagă profundă la nivelul capului, de aproximativ cinci centimetri. Mama prezintă și ea urme de violență la nivelul feței. Ceilalți doi copii nu prezintă urme de agresiune, însă sunt speriați, în stare de șoc”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui. 

Din primele informații comunicate echipajelor de intervenție, tatăl a provocat un scandal în familie, agresându-și soția. La un moment dat a aruncat cu scaunele prin casă, iar unul dintre ele a lovit un geam, spărgându-l. O bucată de sticlă a căzut peste fetița cea mică, aflată în apropiere. 

Tatăl a fost preluat de un echipaj de poliție, fiind transportat la audieri. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Vaslui, bărbatul este cunoscut cu antecedente violente, cadrele medicale intervenind și în alte situații pentru a acorda îngrijiri membrilor familiei, relatează libertatea.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy