Votul Senatului pentru organizarea referendumului pentru familie nu este pe placul FACEBOOK. Liderul Frăției Ortodoxe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe a fost blocat timp de o săptămână

0 9

Senatul României a votat ieri pentru organizarea referendumului pentru familie. Referendumul a fost votat de către 107 de senatori, 13 au fost împotrivă, în timp ce 7 s-au abținut. Din 136 de senatori,9 au fost absenți. 

Legea va fi trimisă Curții Constituționale care va trebui să dea un aviz în termen de cinci zile. Dacă CCR dă undă verde revizuirii, va fi organizat un referendum pentru aprobarea revizuirii pe 7 octombrie.

Se pare că legea pentru modificarea articolului 48 din Constituţia României, în care să se prevadă că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, şi nu între soţi, aşa cum este în prezent, nu este pe placul celor care administrază platforma de socializare Facebook:

Liderul Frăției Ortodoxe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe a fost blocat de Facebook timp de o săptămână, chiar în ziua în care Senatul a votat în sfârșit, organizarea referendumului cerut în scris de 3 milioane de români, prin care se dorește definirea căsătoriei ca o uniune între un bărbat și o femeie. Rețelele antiromânești sunt turate la maximum, scopul lor fiind în aceste zile blocarea înfăptuirii acestui demers firesc
Fratele nostru Dan, precum si Frăția Ortodoxă sunt cunoscuți ca vechi si eficienți combatanti pentru identitatea românească, pentru normalitate, luând de multe ori poziție împotriva ideologiilor străine de duhul Neamului Românesc. Tovărășii acestor steaguri străine nu vor putea însă bloca lupta Frăției, nici rugăciunile, nici faptele noastre prin care mergem neabătuți cu Dumnezeu înainte! 
În aceste timpuri suntem chemați a ține zidurile vechi si a clădi altele noi, pe granițele ce apără Duhul Românesc. Nu este ușor, nicicând nu a fost, dar, într-un singur glas, răspundem Prezent, acestei chemări!
Doamne ajută frați și surori!” – transmite Mihai Tîrnoveanu, președintele Asociaţiei Calea Neamului.

Post-ul Votul Senatului pentru organizarea referendumului pentru familie nu este pe placul FACEBOOK. Liderul Frăției Ortodoxe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe a fost blocat timp de o săptămână apare prima dată în Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More