Accident cu două victime: șoferița a fost extrasă cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare (IMAGINI)

0

Două femei au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier ce s-a produs astăzi, în jurul prânzului, în localitatea Mogoșești.

În eveniment au fost implicate două autoturisme, persoanele rănite fiind din aceeași mașină. Conducătoarea auto, în vârstă de 48 de ani, a rămas blocată în autovehicul, fiind necesară folosirea accesoriilor de descarcerare pentru a fi extrasă, în siguranță. Aceasta era conștientă, a fost preluată de ambulanța SAJ și transportată la spitalul județean.

Și una dintre pasagere, în vârstă de 64 de ani, a ajuns la spital. Cealaltă persoană din auto a primit îngrijiri medicale la fața locului. Șoferul celui de-al doilea autoturism nu a fost rănit. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni și Gărzii de Intervenție Colibași, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ. Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări, a transmis Nicoleta Beianu – ISU Giurgiu.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate