Accident cumplit: autocisternă transport hidrogen lichid versus autoturism. Un tânăr de 21 de ani a murit (VIDEO/IMAGINI)

0

Un grav accident de circulație s-a produs astăzi în Călimănești (Păușa), pe centura orașului. Un autocamion cisternă destinat transportului de hidrogen lichid (cu 40 de bari din maximum 200 posibili) a intrat în coliziune cu un autoturism. La fața locului au intervenit echipaje multiple de descarcerare, SMURD, CBRN (n.red: chimice, biologice, radiologice și nucleare) iar circulația CFR (marfă și călători) a fost oprită – camionul fiind poziționat cu o parte pe linia ferată.

Persoana încarcerată în autoturism a fost extrasă fără a avea funcții vitale, fiind preluată de un echipaj SAJ. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 21 de ani care – potrivit ultimului update – a fost declarat decedat de către medicul de pe ambulanță, prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Imagini de la impactul devastator furnizate de ISU Vâlcea:

Comunicat IPJ:

Politiștii rutieri intervin în acest moment la un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Din primele date se pare că un bărbat în vârstă de 21 de ani din localitatea Călimănești, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 C C, în localitatea Călimănești ar fi intrat în coliziune cu un autotir, condus de către un alt bărbat de 44 de ani din Râmnicu Vâlcea, care circula din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Condoleanțe familiei…

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate