Accident GRAV, cu 6 victime încarcerate (IMAGINI)

0

În această dimineață, la ora 01.09, salvatorii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați pentru descarcerarea și acordarea de îngrijirii medicale în cazul a 6 victime, în urma producerii unui accident rutier.

Evenimentul s-a produs în Râmnicu Vâlcea pe DN 7 – Calea Bucuresti, pe varianta ocolitoare a Municipiului Ramnicu Valcea, langa o stație de alimentare cu carburanți, între un autocamion încărcat cu legume și un microbuz care transporta persoane și bagaje. În urma producerii coliziunii celor doua vehicule, au rezultat, 6 persoane încarcerate. La fața locului, s-au deplasat doua echipaje de descarcerare, un echipaj SMURD și cinci abulante SAJ Vâlcea. Bilanțul misiuni: 1. o femeie de 44 ani, pasager, cod GALBEN – transportat de SMURD la UPU; 2. o femeie de 53 ani, pasager, cod GALBEN – transportata de SAJ la UPU; 3. un barbat de 52 ani, pasager, cod GALBEN – transportat de SAJ la UPU; 4. o femeie de 45 de ani, pasager, cod GALBEN – transportata de SAJ la UPU; 5. un bărbat de 50 de ani, pasager, cod GALBEN – transportat de SAJ la UPU; 6. un barbat de 31 de ani, sofer în duba de marfă, cod ROSU – transportat de SAJ la UPU. Toate victimele se aflau in duba de marfă. Șoferul autocamionului nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, a transmis ISU Vâlcea.

Comunicat IPJ Vâlcea:

Polițiștii rutieri au fost sesizați în cursul nopții, cu privire la faptul că pe DN7 km 175+800m, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a 6 persoane. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că s-ar fi produs o coliziune între un autotir și o autoutilitară (5+1), pe DN 7, în Râmnicu Vâlcea, în urma căreia a rezultat rănirea a 6 persoane. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor producerii evenimentului rutier.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate