Accident groaznic în Defileul Jiului. Un bărbat a murit după ce un bolovan a căzut peste mașină

0

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 66 (E 79) Defileul Jiului, la kilometrul 117+900 de metri, în localitatea Bumbești-Jiu, județul Gorj, un bolovan a căzut de pe versant pe un autoturism aflat în trafic, prin parbriz.

Șoferul a rămas inconștient, fiind efectuate manevre de resuscitare asupra sa. Din păcate, bărbatul a fost declarat decedat, potrivit presei locale.

„ISU Gorj a fost solicitat sa intervina pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier (o bucata de stâncă cazuta de pe servant pe parbrizul unui autoturism) pe Defileul Jiului. La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbesti Jiu cu o autospeciala de lucru cu apa și spuma și o ambulanta SMURD, 2 ambulante SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul ISU HD cu o autospeciala de lucru cu apa și spuma și o ambulanta SMURD si 2 ambulante SAJ HD, sosite in sprijin. In urma acestui eveniment au rezultat 3 victime: șoferul autoturismului, un bărbat in vârsta de 56 de ani și doua femei in vârsta de 60, respectiv 50 de ani. Șoferului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, fara rezultat, ulterior fiind declarat decedat. Celelalte doua victime au fost preluate de echipajele specializate și li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fata locului, însă acestea au refuzat transportul la spital”, au transmis oficialii ISU Gorj pentru presa locală.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate