Accident violent soldat cu moartea a doi tineri: autoturismul a lovit pe rând un parapet din beton, un stâlp de electricitate, un gard al unui imobil și un magazin

0

La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 23:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN6 km 11+300 din Bragadiru, s-a produs un accident rutier.

La fața locului, polițiștii rutieri din Bragadiru și ai Serviciului Rutier Ilfov au constat faptul că un autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit parapetul din beton ce separă cele 2 sensuri de mers, împrejurare în care, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, cu gardul unui imobil si magazinul din fața acestui imobil, după care, acesta s-a răsturnat. În autovehicul se aflau 2 persoane, de 20 și 19 ani. În urma accidentului rutier cele 2 persoane au decedat. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

Fără cuvinte…condoleanțe famillilor!

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate