[ACTUALIZARE] Ajutați-l să se întoarcă acasă! Pentru unii e doar un cățel, pentru familia lui…e lumea întreagă. Recompensă 1000 DE EURO

0

ACTUALIZARE 15 FEBRUARIE: Din păcate, Gaspar nu mai e. Familia nu a mai avut puterea de a transmite decât atât: „A murit, cineva i-a făcut rău…”.

Am primit astăzi pe adresa redacției un mesaj disperat în fața căruia nu aș fi putut rămâne indiferentă. Ca „mamă” de cățel pot doar să îmi imaginez ce este în sufletul acestor oameni și mărturisesc sincer că nu mi-aș dori să aflu vreodată:

Apelez la orice mijloace sa fac povestea lui Gaspar auzita.

Gaspar este un teckel cu par sarmos, este catelul familiei noastre si locuieste impreuna cu prietenii lui, Alba si Gruia, in Moigrad Porolissum, judetul Salaj. 

A plecat de acasa in data de 08.02.2022 si nimeni nu a mai stiut nimic de el de atunci, desi lumea din sat a aflat foarte repede ca el lipseste. A fost cautat si cu masina si pe jos peste tot unde stiam ca se plimba, am intrebat pe toata lumea, am anuntat pe toata lumea, insa totul a fost in zadar pana acum. 

In fiecare seara cand se lasa frigul ni se fac inimile cat un purice la gandul ca zgribuleste pe undeva, nemancat si speriat. In fiecare zi ne trezim cu speranta ca poate primim un telefon care sa ne dea o veste despre el, fie ea buna sau rea. Insa aceasta speranta se stinge cate putin pe zi ce trece.

Va rog, orice informatie ne este de folos.

Sunati la 0754704606 daca stiti ceva despre Gaspar. 

Se ofera o recompensa de 1000 EURO pentru cine il gaseste pe Gaspar sau ne da informatia care ne duce la el. 

Îmi doresc să cred că această poveste nu va da naștere unor polemici inutile ci, dimpotrivă, va sensibiliza sufletele celor care au înțeles câtă iubire și devotament oferă un asemenea suflet. Orice informație care va duce la găsirea lui va fi recompensată cu suma de 1000 de Euro iar ca să înțelegeți ce înseamnă cu adevărat iubirea necondiționată (de ambele părți) vă invităm să urmăriți materialul de mai jos:

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate