ALERTĂ/MOBILIZARE DE FORȚE – Un tânăr și-a anunțat mama că acesta va fi ultimul mesaj pe care îl va trimite – Dacă aveți informații, anunțați Poliția (FOTO)

0

Politiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui tânăr de 23 de ani, cu care nu s-a mai putut lua legătura din cursul zilei de ieri, 29 martie.

Astfel, ieri, în jurul orei 13.14, polițiști de la Poliția Orașului Oravița au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că soția lui a primit un mesaj de la fiul acesteia, DOBRE ALEXANDRU CĂLIN, în vârstă de 23 de ani, despre care știau că este plecat în Germania din data de 23 martie, mesaj prin care acesta îi transmitea mamei că nu se află la muncă în Germania și că este ultimul mesaj pe care i-l va trimite.

De asemenea, tânărul a indicat în mesaj că va fi găsit într-un loc situat în zona localității Brădișoru de Jos. Imediat după sesizare, au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi, pădurari și voluntari, care au scotocit întregul perimetru menționat. De asemenea, au fost efectuate verificări suplimentare, până la acest moment persoana nefiind depistată.

Semnalmente: 1,75 metri înalțime, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, prezintă la nivelul antebrațului drept, de la cot până la încheietura mâinii, un tatuaj circular tribal. Polițiștii continuă căutările și verificările în acest caz în vederea identificării tânărului. Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Informare transmisă de IPJ Caraș-Severin

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate