ALERTĂ/ULTIMA ORĂ: Un bărbat a anunțat prin apel la 112 că un pod va fi aruncat în aer / Mobilizare de forțe pentru asigurarea perimetrului

0

[ACTUALIZARE]: În urma activităților de verificare efectuate de polițiști, a fost identificată persoana care a apelat aseară SNUAU 112 și a anunțat o amenințare cu bombă în PTF Sighetu Marmației. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani din localitatea Ocna Șugatag. Acesta a fost sancționat contravențional conform O.U.G. nr 34 din 2008, cu amendă în valoare de 4000 de lei.

Traficul prin punctul de trecere P.T.F. Sighetu Marmatiei este blocat momentan, urmare a unui apel 112, prin care un bărbat a anunțat autoritățile că, în această seară, podul istoric ce face legătura între localitățile Sighetu Marmației și Solotvino din Ucraina va fi aruncat în aer.

În acest moment perimetrul este asigurat de polițiști și celelalte forțele de ordine, jandarmi și polițiști de frontieră, în timp ce echipa de pirotehniști din cadrul Direcției Județene de Informații Maramureș efectuează verificările specifice, a transmis IPJ Maramureș.

Revenim cu detalii.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate