Ambulanță SMURD lovită de tren. Pacienta la care trebuia să ajungă echipajul a murit așteptând

0

O ambulanță SMURD care se pregătea să prea o pacientă aflată în stop cardio-respirator a fost lovită de tren noaptea trecută în Maramureș (localitatea Ulmeni). Tragedia s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată doar cu crucea Sf. Andrei. Potrivit informațiilor relatate de presa centrală, șoferul ar fi fost orbit de farurile unui autoturism motiv pentru care nu a văzut trenul la timp.

În autospeciala de terapie intensivă se aflau un medic, un paramedic şi o asistentă. Echipajul fusese chemat în sprijin de o altă ambulanţă care intervenise la o femeie de 76 de ani, din Ulmeni, aflată în stop cardiorespirator. Cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, autospeciala se pregătea să treacă peste calea ferată, semnalizată doar cu crucea Sfântului Andrei, când a fost acroşată de tren. Medicul din ambulanţă a suferit răni în zona toracelui, iar paramendicul a suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare. Au fost transportaţi imediat la spitalul din Baia Mare pentru investigaţii. 

 Din nefericire, femeia pe care ambulanţa se pregătea să o preia a murit. 

Autospeciala a fost ridicată cu ajutorul unei platforme. Nici şoferul ambulanţei și nici mecanicul de locomotivă nu consumaseră alcool. Polițiștii continuă cercetările.

Foto: InfoTrafic 24
telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate