Amenințări cu bombă într-un centru comercial. Apelantul spune că are fantezii cu femeile în uniformă și că vrea să fie reținut….printre altele

0
Foto: captură video observatornews

Îmi plac femeile în uniformă, poliţiste sau jandarmeriţe. Am fantezii cu ele, gen să fiu reţinut, băgat în maşină şi de acolo să înceapă o frumoasă poveste de dragoste.

Nu este o glumă ci un fragment dintr-un video postat pe rețeaua TikTok de însuși bărbatul care a apelat numărul unic „112” pentru a anunța că în centrul comercial în care se afla, va fi detonată o bombă. S-a întâmplat în Ploiești acolo unde – potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor – bărbatul în discuție aflat la un show de stand-up comedy a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost dată afară de la spectacol. A ales să se răzbune punând autoritățile pe jar în mod inutil.

Imediat după apel centrul orașului a fost împânzit de forțele de ordine verificându-se fiecare colț, inclusiv mijloacele de transport în comun. În mod evident, alarma a fost una falsă iar bărbatul se va alege cu o amendă de care cu siguranță își va aminti toată viața.

Maria Magdalena Rădulescu, purtător de cuvânt IPJ Prahova: În baza sesizării s-a format echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, evacuând persoanele aflate în incinta localului şi asigurând zona. Conform procedurilor specifice în astfel de situaţii, au fost efectuate verificări, fără ca aspectele sesizate să se confirme, notează publicația observatornews.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate