Anchetat pentru luare de mită, un polițist și-a pus capăt zilelor. S-a împușcat cu arma proprie

0
Imagine cu caracter ilustrativ

Este vorba despre un polițist din Bacău care – alături de alți câțiva colegi – era anchetat pentru luare de mită. Acesta ar fi pretins diferite sume de bani de la șoferi pentru a trece cu vederea anumite abateri de la regimul rutier. Potrivit presei centrale, sumele pretinse variau între 200 și 500 de lei.

Soția a fost cea care l-a descoperit și a apelat „112” iar cadrele medicale ajunse la locul solicitării au pronunțat într-un final decesul – manevrele de resuscitate s-au dovedit a fi în zadar.

Din cauză faptului că era subiectul unei anchete penale, pe 19 decembrie poliţiştul îşi pierduse dreptul de a purta armă – ca atare i-a fost retrasă autorizația – având la dispoziție un termen legal de 30 de zile pentru a o preda. A profitat de timpul rămas și a decis să-și pună capăt zilelor.

IPJ Bacău a fost sesizat prin 112, de către o femeie de 46 de ani, din Dărmănești, despre faptul că, soțul său ar fi încercat să se sinucidă cu arma de autoapărare pentru care este deținător legal. La fața locului s-a deplasat un echipaj Smurd care a efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a fost declarat decedat.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că, bărbatul în cauză era polițist la Formațiunea Rutieră din cadrul Poliției orașului Dărmănești, din anul 2011. La momentul utilizării armei asupra sa, acesta se afla singur la domiciliu.

La data de 18 noiembrie a.c, bărbatul a fost suspendat din funcție ca urmare a arestării preventive pentru fapte de corupție, iar din data de 17 decembrie a.c, se afla sub măsura arestului la domiciliu. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate întreaga situație de fapt”, a declarat IPJ Bacău, citat de presa centrală.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate