Ați văzut-o? Minoră de 13 ani dispărută. Cine are informații este rugat să apeleze serviciul unic „112” (FOTO)

0

UPDATE IPJ (ORA 14.43) – Tânăra a revenit la domiciliu.

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută o tânără de 13 de ani care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 30.03.2022, după ora 23:00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au fost sesizați de către o femeie din Reteag cu privire faptul că nepoata ei, Lăcătuș Elisabeta Violeta de 13 de ani, a plecat, voluntar, de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: tânăra are înălțimea de 1,60-1,65 m, greutate de aproximativ 50-55 de kg, ochi verzi, față ovală și păr blond. La data dispariţiei purta pantaloni tip jeans de culoare albastră. Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale Beclean și cei din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Beclean, continuă căutările în vederea depistării persoanei dispărute. Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea femeii, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate