Autocisternă încărcată cu benzină și motorină, răsturnată în afara părții carosabile. Șoferul în stare de șoc a fost transportat la spital. Se circulă alternativ (IMAGINI)

0

Un accident rutier a avut loc la intrarea în localitatea Voșlăbeni dinspre Izvoru Mureșului, în care a fost implicată o autocisternă încărcată cu motorină și benzină, care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Intervin 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Șoferul este în stare de șoc, fiind asistat de către echipajul SMURD. Momentan nu s-au identificat scurgeri de carburanți. Se asigură măsurile specifice prevenirii incendiilor.

Update: Șoferul a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Spitalul Municipal din Gheorgheni, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Circulația pe DE 578 este blocată pe ambele sensuri de mers, iar ca măsură de siguranță zona a fost balizată, pe o rază de circa 50 de metri.

S-a acționat pentru deconectarea bornelor bateriei, zona fiind supravegheată în permanență de echipajele noastre pentru înlăturarea oricărui pericol. De asemenea, a fost contactată firma de transport, în vederea trimiterii unei alte autocisterne pentru transvazarea încărcăturii. Autocisterna transporta 20.000 litri motorină, respectiv 13.000 benzină; nu există scurgeri. La locul evenimentului va rămâne un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, până la preluarea încărcăturii de autocisterna trimisă de firma transportatoare. Începând cu ora 11:00, circulația a fost deschisă pe un sens, urmând să se desfășoare alternativ. Autocisterna sosită la locul accidentului este fără echipament tehnic adecvat de transvazare; se așteaptă echipamentul necesar de la Târgoviște, a transmis ISU Harghita.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate