Bărbat din Olt căutat de polițiști. A plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. L-ați văzut?

0

[ACTUALIZARE]: În seara zilei de 29 mai a.c., bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a fost identificat, în municipiul București, de către politiștii Secției nr. 20 Poliție. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Radomirești, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa au fost sesizați de o femeie, cu privire la faptul că, la data de 27 mai 2022, fratele acesteia, GĂLETEANU COSTEL, de 57 de ani, din comuna Radomirești, județul Olt, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,70 metri, greutate – aproximativ 65 de kilograme, ochi căprui, păr cărunt, tuns scurt, fața prelungă, fără semne particulare. Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta la momentul plecării.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate