Bărbat din Sudan, accidentat de tren. Victima a suferit leziuni multiple

0
Imagine ilustrativă

Luni, 5 septembrie a.c., în jurul orei 22.02, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor – Postul de Poliție Transporturi Feroviare Oradea au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, pe raza municipiului Oradea, în zona depoului de locomotive CFR, în proximitatea podului care traversează calea ferată, o persoană a fost lovită de tren.

Polițiștii orădeni de la transporturi s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar din investigațiile efectuate au constatat că, la ieșirea din stația CFR Oradea spre Episcopia Bihor, paralel cu strada Bihorului, la intrarea în depou, o persoană a fost accidentată de un tren de marfă, care circula pe direcția Oradea Est – Valea lui Mihai.

Victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 25 de ani, din Sudan. În urma accidentului, bărbatul a suferit leziuni multiple, pentru îngrijirea cărora fost transportat la spital.

Din verificările efectuate de polițiștii de la transporturi, a reieșit că, în momentul în care a fost accidentat, bărbatul ar fi încercat să urce în mers în trenul respectiv, în timp ce acesta se afla în mișcare.

Cercetările în cauză sunt continuate de polițiștii Serviciului Județean de Poliției Transporturi Bihor – Postul de Poliție Transporturi Feroviare Oradea sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Totodată, polițiștii de la transporturi orădeni au sesizat și Serviciul pentru Imigrări al Județului Bihor, pentru a efectua verificările din sfera de competență.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate