[ACTUALIZARE] Bărbat găsit în stop cardio-respirator în apropierea căii ferate. Nu s-a mai putut face nimic…

0
Imagine ilustrativă

Nu aduce anul ce aduce ceasul…uneori bucurii, alteori adevărate tragedii. Un bărbat în vârstă de numai 49 de ani a decedat cu puțin timp în urmă în zona căii ferate.

Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă au intervenit pentru resuscitarea unui bărbat care a fost găsit în stop cardio-respirator în zona căii ferate din cartierul Prundu al municipiului Pitești. Din păcate bărbatul de 49 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, declarându-se ulterior decesul.

ISU Argeș

Comunicatul oficial al IPJ Argeș:

În ziua de 23 februarie a.c., polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au fost sesizați cu privire la constatarea decesului unei persoane, în zona căii ferate, pe raza municipiului Pitești. În ziua de 21 februarie a.c., polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au fost sesizați că, în urma intervenției unui echipaj medical în zona căii ferate din cartierul Prundu, pe raza municipiului Pitești, ca urmare a faptului că un bărbat a acuzat o stare de rău, au fost efectuate manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul celui în cauză. Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 49 de ani, din comuna Mădulari, județul Vâlcea, angajat al Secției de reparații linii Craiova, se afla în zona căii ferate împreună cu o echipă de lucru, efectuând lucrări pe tronsonul cuprins între stațiile Bradu Rafinărie și Golești. În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, iar pentru stabilirea cauzelor decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale.

Condoleanțe familiei…

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate