Bărbat lovit cu partea din spate a unei bene, proiectat în copac. Decesul a survenit la spital

0
Foto: InfoTrafic 24

La data de 18 ianuarie (ora 12.42) polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că o persoană a fost accidentată de un autocamion în zona Calea Caransebeșului.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului stabilind că în timp ce conducea o autospecializată în afara drumului public, pe un teren extravilan din zona Calea Caransebeșului, un bărbat de 53 de ani din Reșița a efectuat manevra de mers înapoi, moment în care a surprins și a lovit cu partea din spate a benei un bărbat de 50 ani, care intenționa să deschidă oblonul benei pentru descărcarea materialului transportat în autovehicul.

În urma accidentului, bărbatul de 50 de ani a fost proiectat într-un copac, suferind vătămări corporale. Victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale, aceasta decedând la unitatea medicală. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Condoleanțe familiei!

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate