Bărbat prins în flagrant delict de un polițist aflat în timpul liber (FOTO)

0

CERCETAT PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ, REŢINUT PENTRU 24 DE ORE

În noaptea de 13/14 februarie a.c., Răducan Alexandru, poliţist în cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova, în timp ce se afla în timpul liber, a prins în flagrant delict, un bărbat de 36 de ani, din comuna Răcarii de Jos, în timp ce sustrăgea scule şi unelte dintr-un garaj situat pe strada Fluturi, din municipiul Craiova.

Întrucât la somaţiile poliţistului bărbatul de 36 de ani a opus rezistenţă, în vederea asigurării scăpării, a fost imobilizat de colegul nostru până la sosirea patrulei de ordine publică, fiind ulterior condus la sediul Secţiei pentru audieri. Cu ocazia cercetării la fața locului s-a stabilit că au fost sustrase mai multe bunuri (foarfecă electrică, cric, flexuri, redresor, truse de scule, bormasină, catalizator), ce se aflau depozitate în interiorul garajului, precum şi alte bunuri ce se aflau depozitate în saci, fiind recuperate în totalitate.

În baza probatoriului administrat, polițiștii Secţiei 1 Poliţie Craiova l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Il felicităm şi noi pe Alexandru pentru modul profesionist în care a acţionat! a transmis IPJ Dolj.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate