Caz deosebit de GRAV: bărbat bănuit de uciderea tatălui concubinei sale – cercetările continuă la delegarea procurorului de caz

0

În această după-masă (n.red: ieri, 15 nov,) polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat este în stare de inconștiență, în interiorul unui imobil din Livezile, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Criminalistic care s-a deplasat la fața locului, aici fiind identificat cadavrul unui bărbat de 51 de ani. Bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 37 de ani, concubinul fiicei persoanei decedate. Acesta se află în custodia polițiștilor. În acest moment polițiștii fac demersuri pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodata sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, a transmis ieri IPJ Bistrița-Năsăud.

Astăzi, aceeași instituție a revenit cu un update pe care îl redăm integral, mai jos:

Față de bărbatul de 37 de ani, din Leșu, bănuit de comiterea infracțiunii de omor, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud a dispus măsura arestului preventiv pe o durată de 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale la delegarea procurorului, în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluție legală prin unitatea de parchet.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate