Coliziune frontală între un autoturism și un autocamion: două victime dintre care una încarcerată (FOTO)

0

Polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe Drumul Național 7, în localitatea Seaca.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, pe Drumul Național 7, la km 191 + 360m, în localitatea Seaca, a avut loc un eveniment rutier în care este implicat un autoturism și un autocamion, fiind vorba de o coliziune frontală. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două persoane. Traficul este blocat total momentan. Polițiștii Serviciului Rutier efectutează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii evenimentului rutier, a transmis IPJ Vâlcea.

Angajatii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în urma cu câteva minute sa intervină în localitatea Calimanesti, pe DN 7 unde, un autoturism a intrat intr-un autocamion incarcat cu autoturisme. Din spusele apelantului, in urma impactului au rezultat doua victime din care : o femeie incarcerata si un copil de aproximativ 7 ani, scos din autoturism. Ambele victime sunt constiente. La fața locului actioneaza trei echipaje ale ISU (unul de descarcerare, unul SMURD și o autospecială de stingere cu apa și spuma. Traficul rutier este momentan blocat pe ambele sensuri. A fost anuntat si svsu Calimanesti, pentru a veni în sprijin. Vom reveni cu amanunte, a transmis ISU Vâlcea.

Potrivit ultimelor date de la fața locului, femeia a fost extrasă din autoturism și predată echipajului SAJ conștientă dar cu multiple fracturi la nivelul membrelor inferioare. Copilul este și el conștient, preluat și evaluat în aceste momente de un echipaj medical.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate