Compania nemțeană COMES contribuie la reducerea amprentei de Carbon. Un boiler generator de abur de 25 de tone ajunge în Spania

0

Astăzi, industriile consumatoare de gaze transformă mai mult de 95% din deșeurile pe care le generează în resurse.

Instalațiile de energie COMES, tehnologie VYNCKE, pot produce gaze curate fierbinți, fiind proiectate pentru a permite arderea unui amestec de combustibili din biomasă. De câțiva ani, companiile agroalimentare lucrează cu astfel de centrale energetice.

Unul dintre cei mai mari producători de alimente și băuturi din Germania a investit, în 2023, într-o centrală termică în cogenerare pe biomasă cu echipamente din COMES S.A.


Zilele acestea, livrăm un boiler generator de abur în Spania către un sit care produce cafea solubilă.
Boilerul de abur are în total 25 de tone, dintre care 10 tone cântărește fasciculul tubular interior, și este compus din partea de convecție JNO și camera de întoarcere. Utilajul măsoară 3000 mm înălțime și 9000 mm lungime, fiind transportat rutier în condiții speciale.
Venim, așadar, în sprijinul industriilor consumatoare de gaze să se adapteze la acestă nouă eră, în scopul reducerii amprentei de Carbon, și salutăm investițiile în centrale energetice pe biomasă.

a transmis compania nemțeană COMES
telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate