Copil împușcat în abdomen noaptea trecută. Polițiștii încercau să oprească un conducător auto fără permis, dar glonțul a ricoșat

0

Urmărire terminată prost: sămbătă seara un incident nefericit s-a soldat cu rănirea unui copil de numai 13 ani, în Tulcea. În încercarea polițiștilor serviciului rutier de a opri un conducător auto despre care existau informații că nu ar deține permis de conducere și care nu a oprit la semnalul regulamentar, un agent a executat 10 focuri de armă (6 în plan vertical și alte 4 în direcția șoferului care a încercat să fugă).

Copilul în discuție se deplasa pe bicicletă moment în care un glonț a ricoșat din pavaj într-un stâlp și ulterior în abdomenul acestuia. Minorul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Galați și, din fericire, starea acestuia este una bună.

Din informațiile pe care le avem în acest moment, conducătorul auto mai sus menționat nu este la prima abatere, fiind cercetat și în trecut pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate